nlc.hu
Sztárok

A szklerózis multiplexben szenvedő Christina Applegate megjelent a nyilvánosság előtt

Christina Applegate először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta kiderült, szklerózis multiplexben szenved

A napokban megjelent a hollywoodi hírességek sétányán, ahol kapott egy csillagot.

Augusztusban egy Twitter-bejegyzésben jelentette be Christina Applegate, hogy szklerózis multiplexben szenved. Az amerikai színésznőnek korábban is voltak komolyabb egészségügyi problémái. 36 éves volt, amikor korai stádiumban lévő mellrákot diagnosztizáltak nála. Sugárkezelésen esett át, ám hamarosan megtudta azt is, hogy hordozza a BRCA1 nevű hibás gént. Azért, hogy a rák semmiképp se terjedhessen tovább a testében, Applegate úgy döntött, mindkét mellét leveteti.

Christina Applegate

Christina Applegate a kapott egy hollywoodi csillagot (Fotó: Phillip Faraone/Getty Images)

A színésznő, mióta kiderült, szklerózis multiplexben szenved, kerülte a nyilvános megjelenéseket, azonban a minap feltűnt a hollywoodi hírességek sétányán, ahol kapott egy csillagot.

Applegate sétabottal jelent meg az eseményen, családja és pályatársai körében. 

„Érdekes életem volt. Úgy indult, hogy kislányként álltam itt a sorban, hogy lássam az első Star Wars-filmet. Ebben az utcában, ebben a moziban. Néztem a neveket az utcán, hogy kik ők, mit csináltak, valamit jól, rosszul? Azt tudtam, hogy akarok egy ilyet én is. Akkor voltam ötéves. Szóval ez a nap nekem többet jelent, mint azt el tudnátok képzelni” – mondta beszédében a színésznő.

(CNN)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top