nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk a gyerekvállalásról

Lakatos Márk: „Büntetés helyett jutalmazni kellene azokat, akik nem vállalnak gyereket”

Szokásához híven a politikusoknak is üzent.

A világ népessége kedden átlépte a 8 milliárdot, erre a hírre reagált Lakatos Márk a saját TikTok-oldalán. Ahogyan azt a műsorvezető, stylisttól megszokhattuk, most is hozta a formáját

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Instagram)

Videóját azzal kezdte, szerinte mindenki, aki eddig ekézte azt, aki nem vállalt gyereket, innentől bújjon el, ugyanis nem büntetni, hanem jutalmazni kéne azokat, akik „ehhez a nyolcmilliárdhoz nem adnak újabb gyereket”. Ezt úgy hangsúlyozta ki Márk, hogy pontosan tudja, a népszaporulat jelentős részét Ázsia, Afrika és Dél-Amerika teszi ki, míg Európában, beleértve Magyarországon is, fogynak az emberek, de ehhez annyit fűzött: „senki nem mondta, hogy a fehér embernek kell mindig és mindenáron uralnia ezt a planétát”.

„Lehet, hogy csökkent a nemzetünk, de biztos, hogy azt nem azzal kell megoldani, hogy bűntudatot, szorongást és mindenféle más komplexusokat plántálunk bele az emberekbe, kirekesztjük és bűnösnek nyilvánítjuk azokat az embereket, akik nem szülnek. Hanem azzal, drága politikusok, hogy egy olyan közeget teremtünk, ahol az emberek létbiztonságban, társadalmi nyugalomban, békében és szabadon vállalhatnak gyereket” – magyarázta a stylist. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top