Sztárok

Lakatos Márk szexiskedő videója szárnyal a neten, félmilliós megtekintésnél jár a stylist

Lakatos Márk nagy sikereket ér el a TikTok-on.

A TikTok évek óta nagyon népszerű, de az utóbbi – karanténban töltött – hónapok alatt valósággal dübörög. Több magyar híresség is regisztrált, és viccesebbnél viccesebb dolgokat láthatunk tőlük. Lakatos Márk is felült a TikTok vonatra, az elmúlt egy hónapban sok videót közzétett a platformon, még egy olyan is volt, amit letiltott a oldal – szerencsére a többi megmaradt, óriási követőtábort szerezve ezzel a stylistnak. 

View this post on Instagram

Csillagszórók!😍 Őrületes kaland volt az első 1 HÓNAPOM a #TikTok alkalmazással. Arra gondoltam, ünnepeljük ezt azzal a videómmal, ami elsőként lépte át a hihetetlen 500.000-es megtekintést💥💥😎 És persze jött 220.000 lájk, 30.000 követés, 3.5 millió megtekintés és megszámlálhatatlan komment is, amiért ezúton is köszi! 😘😘És még csak egy videómat tiltották le!!🤣🤣🤣 Egyébként elképesztően kreatív és vicces az egész TikTok, de közben nagyon kiszámíthatatlan is.. Az ok nélkül letiltott és szó nélkül elsüllyesztett videóm éppen a tavalyi #bodypositive kampányomról szólt, és egy darab szivárványos zászló lengedezett benne, ami kiverhette a biztosítékot. Ez lenne a gond? 🌈🧐 Ahogy az se véletlen, hogy a melegjogi kérdésekkel foglalkozó @kristofsteiner csatornáját kétszer törölték? 🤷🏽‍♂️ Szuper lenne, ha az elfogadás és tolerancia jegyében fejlődne tovább az alkalmazás, ha nem tiltanának le pikkpakk videókat és embereket, és nem nyomnák le az elérésüket váratlanul, csak mert véleményt nyilvánítanak a számukra fontos kérdésekben. 😏😏😏 Szóval kövessetek, Vattacukrok 👉🏼👉🏼 lakatosmarkstyle 💥 és reménykedjünk, hogy innen már csak felfelé vezet az út!!!! 🥂😜💥😍😍 #tiktokboys #tiktokers #onemonth #lakatosmarkstyle

A post shared by Mark Lakatos (@markolakatos) on

,,Őrületes kaland volt az első 1 HÓNAPOM a #TikTok alkalmazással. Arra gondoltam, ünnepeljük ezt azzal a videómmal, ami elsőként lépte át a hihetetlen 500.000-es megtekintést. És persze jött 220.000 lájk, 30.000 követés, 3.5 millió megtekintés és megszámlálhatatlan komment is, amiért ezúton is köszi! És még csak egy videómat tiltották le!! Egyébként elképesztően kreatív és vicces az egész TikTok, de közben nagyon kiszámíthatatlan is.. Az ok nélkül letiltott és szó nélkül elsüllyesztett videóm éppen a tavalyi #bodypositive kampányomról szólt, és egy darab szivárványos zászló lengedezett benne, ami kiverhette a biztosítékot. Ez lenne a gond?  Ahogy az se véletlen, hogy a melegjogi kérdésekkel foglalkozó @kristofsteiner csatornáját kétszer törölték? Szuper lenne, ha az elfogadás és tolerancia jegyében fejlődne tovább az alkalmazás, ha nem tiltanának le pikkpakk videókat és embereket, és nem nyomnák le az elérésüket váratlanul, csak mert véleményt nyilvánítanak a számukra fontos kérdésekben” – írja a közösségi oldalán Lakatos Márk.

Lakatos Márk a TikTokon

Lakatos Márk a TikTokon

Olvass még TikTokozó celebekről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top