nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia fia

Erős Antónia 13 éves fia igazi dobfenomén

A híradós nagyon büszke a fiára, de nem akarta nagydobra verni, hogy ő Matyi anyukája.
Erős Antónia

A Tehetség első látásra című műsorban tűnt fel a képernyőn egy hosszú hajú, elképesztően doboló 13 éves fiú, aki nem más, mint Tóth Matyi, Erős Antónia ikreinek egyike. Az RTL kamerái előtt közösen nyilatkoztak, így arra is fény derült, mikor tört utat magának a fiú zenei tehetsége.

Az Istenes Bence műsorában fellépő dobos már rutinosan mozog a színpadon, ugyanis saját bandája van, ezzel pedig már a Sziget Fesztiválra is meghívást kapott nyáron. A lámpalázasnak egyáltalán nem nevezhető kiskamasz már most elmondhatja magáról, hogy személyesen is találkozott az egyik legnagyobb példaképével, a Guns N’ Roses együttesből ismert Slashsel.

Erős Antónia azt mesélte, hogy Matyi még 1 éves sem volt, amikor felfigyeltek arra, hogy minden keze ügyébe kerülő tárggyal dobol, ráadásul nem is rosszul. Amikor a kisfiú megtanult beszélni, kíváncsiságból elvitték egy dobtanárhoz, aki megerősítette a szülők feltételezését, Matyi valóban tehetséges. Ez persze önmagában nem elég a sikerhez, ezért a híradós fia azóta is szorgosan jár dobórákra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top