nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő: Metta vallomása a gyerekvállalásról

A Nagy Ő: „Nem tetszik egy terhes has, nem szeretném magamon látni” – Metta nem akar gyereket

Mondjuk úgy, hogy a többi lánynak nem volt túl szimpatikus a kommunikációs szakember véleménye.

A Nagy Ő mai részében többek között a gyerekvállalás téma is előjön a villában. Lékai-Kiss Ramóna rákérdezett, hogy ki szeretne gyereket Árpa Attilától, mire a legtöbben feltették a kezüket. Akadt azonban olyan is, aki elég meglepő és egyben sokkoló választ adott. 

„Nem tetszik egy terhes has, nem szeretném magamon ezt látni” – mondta Metta, akinek a bemutatkozása a műsor kezdetén a következő volt.

A Nagy Ő Metta

Fotó: TV2

Metta több éve a média világában dolgozik, volt sportműsorvezető, jelenleg pedig a social média kommunikáció a főtevékenysége. Édesanyjával nagyon jó viszonyt ápol. A nagy korkülönbség teljesen természetes számra egy kapcsolatban, hiszen a szülei között is az van. Motorozni tanul, országúti kerékpározik. Egyáltalán nem szeret táncolni. Nem fél semmitől, egyedül az egzisztenciája az, ami miatt aggódna. Attilát nagyon karizmatikus férfinak tartja, mindent megtesz azért, hogy minél közelebb férkőzzön hozzá. Határozott, talpraesett és erős nő, igazi vezéregyéniség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top