nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő Mettája a plasztikázásról

A Nagy Ő Mettája a plasztikázásról: „Ha idősebb leszek, minden meg lesz rajtam csinálva!”

Őszintén vállalta a véleményét.

Mettát akkor ismerte meg az ország, amikor jelentkezett A Nagy Ő-be, hogy meghódítsa Árpa Attila szívét. A szókimondó lány sokáig volt versenyben és bár mindent bevetett, hogy elnyerje a férfi szerelmét, végül nem sikerült neki. Azonban a műsor után sem tűnt el. Nemrég mi is megírtuk, hogy egyik versenytársával, Bogival annyira jóban lettek, hogy közös dobásra készülnek

A NAgy Ő Metta

Fotó: TV2

Mettának sok követője lett a közösségi oldalakon, ahol szívesen számol be a mindennapjairól és terveiről. Korábban például egy követője kérdésére elárulta, ősszel már kétszer is töltetett a szájába, hogy az esztétikusabb legyen. Most Instagram-történetében indított kérdezz-felelek játékban ismét felmerült a kérdés, hogyan áll a plasztikai műtétekhez. 

Metta azt mondja, csak magának szeretne megfelelni és nem érdekli mások véleménye. Elárulta, korábban is feküdt kés alá és még fog is: „Ha idősebb leszek, tuti, hogy minden IS meg lesz rajtam csinálva!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top