nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila véleménye Mettáról

Árpa Attila Mettáról: „Szinte elássa magát előttem az a nő, aki nem akar szülni”

Árpa Attila szerint az élet és egy kapcsolat kiteljesedése a gyerek.

A Nagy Ő első hetén Lékai-Kiss Ramóna arról kérdezte a lányokat, hogy miként állnak a gyerekvállalás kérdéséhez. Mint kiderült, Árpa Attilának ez nagyon fontos, ezért szükséges volt kibeszélni a témát. Metta akkor azt mondta, hogy nem akar gyereket, bár nem így fogalmazott.

„Nem tetszik egy terhes has, nem szeretném magamon ezt látni” – mondta akkor a kommunikációs szakemberként dolgozó Metta, ami minden bizonnyal visszajuthatott Árpa fülébe, hiszen a kettesben töltött randijukon is rákérdezett. 

Metta akkor is elmondta, hogy nem szeretne gyereket. „Nem fogok magamon változtatni. Úgy viselkedek, amilyen vagyok. Nem szeretnék Attilának egy hamis képet mutatni, azt szeretném, hogy engem lásson” – részletezte a lány.

„Ha egy nő azt mondja nekem, hogy egyáltalán nem akar gyereket, akkor szinte már elásta magát nálam, mert én azt gondolom, hogy egy gyermek adja meg az ember életének az értelmét” – zárta a beszélgetést Árpa. Metta csak annyit mondott, nem zárja kizártnak, hogy eljön az életében az a pont, amikor akar majd gyereket, de jelenleg másképp gondolja. 

Árpa Attila

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top