nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti Hevesi Krisztáról

Gáspár Zsolti Hevesi Krisztáról: „Tapasztalatot kellett volna kérnem a szexiológus gádzsitól”

A gazda Hevesi Kriszta segítségével lendítené fel a szexuális életét.

Ma este indul a Farm VIP harmadik évada, melyben Gáspár Zsolti ismét megnyitja tanyája kapuit a sztárok előtt, hogy megmutassák, képesek túlélni vidéken is. Zsolti és a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa a Mokka vendégeiként meséltek az idei évad nyújtotta élményeikről és a versenyzőkről. 

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa a Mokkában

Zsuzsa szerint a harmadik évad volt az eddigiek közül a legjobb, legerősebb, minden tekintetben. A versenyzők ugyan próbáltak felkészülni a tanyasi életre, azonban voltak helyzetek, amelyek hidegzuhanyként érték őket. Zsolti pedig a maga humoros stílusában azt is megosztotta, idén bizony volt egy kedvenc játékosa, méghozzá a szexuálpszichológus, Hevesi Kriszta. 

„Nekem is volt egy nagyon kedvencem, a szexiológus gádzsi, a Hevesi Kriszta. El kellett volna a szexiológus gádzsihoz mennem tapasztalatot kérni, mert már 47 éves vagyok, hogy fellendítsem a szexuális életem, csak annyi feladatot adtam neki, hogy nem volt idő, úgyhogy most maszekba kell elmennem hozzá. Úgy kértem időpontot, hogy adjon jó tanácsot, hogy minden jó legyen” – mondta Zsolti. 

Zsuzsa pedig kitért a két csapat, a pirosak és a sárgák közötti különbségre, ugyanis az egyiket erős tagok alkotják, a másikat pedig az egymás iránti szimpátia és a szeretet vezérelte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top