nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi lezárta a múltat

„Humorral és hittel minden nehézségen át tudunk menni” – Tóth Gabi lezárta a múltat és újra mosolyog

Gabi a való életben csak szeretetet kap.

Tóth Gabi az elmúlt két évben rengeteg támadást kapott. Sokan akkor fordultak ellene először, amikor felvállalta hitét, de érte gyűlöletcunami politikai hovatartozása miatt is. Az énekesnőt megviselte ez az időszak, ami volt, hogy betegség formájában jött ki rajta, vagy úgy, hogy csak sírva volt képes interjút adni.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Tények Plusz)

Most viszont úgy érzi, sikerült lezárnia a múltat, új klipje kapcsán pedig a Tények Plusz kameráinak elmondta, újra képes mosolyogni. 

„Voltak olyan pontok, amikor nem tudtam volna úgy beszélni, hogy ne sírjam el magamat  közben, de most úgy tudok beszélni, hogy folyamatosan mosolyognom kell – kezdte Gabi. – Az érzéseimet soha nem rejtettem véka alá, talán ezért jönnek velem és követnek, mert nem akarok valami mást mutatni magamból, mint ami a valós, emberi érzések, amik szerintem mindannyiunkban ott vannak. Ezeket az érzéseket igyekszem felvállalni. Ki kell ebben tartanom, mert ez átsegített a nehézségen, illetve ami legfontosabb, a humor. Én magam is tudok jókat nevetni azokon a mémeken, amik rólam születnek. Nem kell mindent olyan véresen komolyan venni, humorral és hittel minden nehézségen áttudunk menni.” 

Gabi hozzátette, a való életben csak szeretettel találkozott, gyűlöletet csak az online térben kapott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top