nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic Árpa Attiláról

Gabriela Spanic magyar hírességhez vonzódik

Árpa Attila és Gabriela Spanic jól ismerik egymást a sármos színésszel, miután Gaby a Dancing with the Stars második évadában zsűritagként értékelte őt Stana Alexandra oldalán.

A nemrég műtéten átesett Gabriela Spanic elárulta, mit gondol Árpa Attiláról, aki épp a szerelmet keresi – írja a Bors.

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic, forrás: DWTS – videó

„Hogyne emlékeznék Attilára! Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És megvan benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. Emellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!” – mondta Gabriela Spanic Árpa Attiláról.

„Ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten…” – mondta Árpa Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top