nlc.hu
Sztárok

Megszüntették a körözést Molnár Gusztáv ellen

Megszüntették a körözést Molnár Gusztáv ellen

Kiderült, hol is tartózkodik Molnár Gusztáv, így már nincs szükség elfogatóparancsra.

Nemrég kiderült, hogy Molnár Gusztáv ellen elfogatóparancsot adtak ki egy rágalmazási ügy miatt, de a legújabb hírek szerint már meg is szüntették a körözést.

 „Az Ön által érdeklődött ügyben 2022. november 21-én a Gödöllői Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, melyet 2022. november 23-án visszavont, mivel a vádlott a bíróság számára már ismert helyen tartózkodik, így az elfogatóparancs kiadásának feltételei tovább nem álltak fenn” – válaszolt a Budapest Környéki Törvényszék Sajtó- és Kommunikációs Osztálya a sajtó megkeresésére. 

Molnár Gusztáv

Fotó: Olajos Piroska

A Drága örökösök színészének válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien úgy tudja, hogy a férfi többszöri felszólítás ellenére sem jelent meg bírósági tárgyalásokon, ezért adták ki ellene az elfogatóparancsot. Hozzátette, hogy pontosan mi áll az ügy hátterében azt nem tudja, ez már nem rá tartozik. Tudomása szerint egyébként Molnár Gusztáv november 10-e óta elvonón van, ahol kéthónapos izoláció vár rá, vagyis nem tarthatja a kapcsolatot a külvilággal. 

„Tegnap este elgondolkoztam ezen a dolgon, hogy vajon, amikor eljutnak hozzá a hírek, hogyan fogja őt ez érinteni. Biztos vagyok benne, hogy nem jó oldalra fogja billenteni szegénynek a gyógyulását. De nagyon remélem, hogy olyan szakértő kezekben van, akik segíteni tudnak neki”nyilatkozta az RTL Fókusz című műsorában Fazekas Vivien, aki június óta csak a családjaikon keresztül tartja a kapcsolatot a színésszel. 

(via ATV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top