nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi és Rubint Réka a fiukról

Schobert Norbi a nagyobbik fiáról: „Sokkal többre fogja vinni nálam”

Réka és Norbi is nagyon büszke a középső gyermekükre.

Schobert Norbikát jelenleg a Farm VIP-ben láthatják a nézők, ezen kívül pedig sokszor feltűnik Rubint Réka edzésein is, ahol szintén lehet vele találkozni. A minap azonban érdekes meglepetéssel készült a fitneszlady: Norbi és Norbika tartottak edzést az óráján, a fiának most volt erre először lehetősége és rendkívül jól abszolválta a feladatot.

Rubint Réka és Norbika

Fotó: Instagram

„Mérhetetlenül büszke vagyok, többször meg is könnyeztem, ahogy néztem Norbit és Norbikát a színpad széléről. Meglepődtem, mert ahogy a fejmikrofon rákerült Norbikára, olyan ügyesen kommunikált. Dicsért, biztatta a vendégeket. Az a félénk kisfiú, aki évekkel ezelőtt még mögöttem elbújva, a háttérben tornázgatott, magabiztos férfivá érett. Ebben biztosan sokat segített neki a Farm VIP, hiszen a műsorban is nélkülünk kell bizonyítania” – mondta a Blikknek Rubint Réka. 

Schobert Norbi is nagyon büszke. „Olyan, mint amilyen én voltam 24 éves koromban, de ő még csak 17! Sokkal többre fogja vinni nálam, sokkal nagyobb Schobert Norbi lesz. Egyenes, szorgalmas, becsületes. Elsősorban üzletember szeretne lenni, de mellette simán csinálhatja ezt is. Hétvégente tart 2-3 edzést, örülnek neki az emberek, és befektetheti másba a megkeresett pénzt” – részletezte a fitneszguru.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top