nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a válásáról

Kulcsár Edina a válásáról: „Jobbat tettem a gyerekekkel azzal, hogy léptem”

Eddig nem árult el részleteket, most több mindent is megosztott.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti január elején jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. Nem sokkal később kiderült, hogy a volt szépségkirálynő beleszeretett G.w.M-be, azóta pedig már a közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A válásáról és a házasságáról nem igazán beszélt az elmúlt pár hónapban, de most megtört a jég – a Glamournak vallott.

Kulcsár Edina

Fotó: Olajos Piroska

„Fel kell ismerni, ha valami nem jó, és merni kell változtatni. Nemcsak magunk miatt, hanem a környezetünk miatt is. Így kellett lennie. Nincs manapság jó recept arra, hogyan ne szerezzen sérüléseket az ember. Nincs olyan ember, aki ne sérülne, és a gyerekeinket sem tudjuk megvédeni az élet velejárói ellen. Szerintem bizonyos szempontból jobbat tettem a gyerekekkel azzal, hogy léptem. Egyrészt nyugodtabb és sokkal boldogabb vagyok, így többet tudok adni magamból nekik, másrészt sokkal minőségibb időt töltünk együtt. A boldogságot érzik a gyerekek, nem pedig azt, amitől örökké óvni akarom őket” – részletezte az influenszer, majd hozzátette:

Ha egy nem működő házasságban szürkének látsz mindent, semmit nem találsz szépnek és jónak, nem tudsz magadból mit adni a gyerekeidnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top