nlc.hu
Sztárok

Dudás Miki akkor és most

Dudás Miki, világbajnok kajakozó alaposan megváltozott az elmúlt egy évben

A 31 éves, egykori profi sportoló, Dudás Miki teljesen átalakult az elmúlt egy évben.

Dudás Miki külseje leginkább az elmúlt egy évben változott meg drasztikusan.

A 31 éves világbajnok kajakozó aktív évei alatt tökéletes formában volt, két évvel ezelőtt azonban elhatározta, hogy 20 év aktív sport után visszavonul. Ezzel együtt pedig elmúlt az a kényszer, hogy tudatosan odafigyeljen a táplálkozására.

Dudás Miki akkor és most

Dudás Miklós 2014-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában (Fotó: Sajtóklub RTL Klub /)

„Teljes életmódváltás volt, de a rosszabbik irányba: a tudatos, mozgós, jó kajázós életből lett egy olyan, hogy nem mozogtam és elkezdtem nagyon mindenfélét enni, és ennek az lett az eredménye, hogy felugrott rám 20 kiló plusz egy év alatt – mondta Dudás Miki.

Dudás Mikit többek között láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es évadában, de párjával, Szigligeti Ivettel a Nyerő Párosban ismerhettük meg közelebbről.

Dudás Miki akkor és most

(Fotó: Sajtóklub)

Bár egyelőre, hivatalosan egyik fél sem erősítette meg, sajtóértesülések szerint a párnak a kapcsolata második gyermekének születése után zátonyra futott, és állítólag az egykori sportoló már el is költözött otthonról

Dudás Miki akkor és most

Dudás Miki napjainkban, a Farm VIP 3. évadában Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Dudás Miki jelenleg a Farm VIP legújabb évadában méretteti meg magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top