nlc.hu
Sztárok
Farm VIP: Visváder Tomi keményen beleállt Csutiba

Visváder Tomi nagyon kiakadt Csuti viselkedésén a Farm VIP-ben: „Kellemetlen és szörnyű volt nézni”

Kritizálta a csapattársát, szerinte nagyon stílusidegen volt, amit Csuti művelt.

A Farm VIP legutóbbi részében fokhagymaszedés volt a csapatok feladata. Nehezítő körülmény volt, hogy száraz talajból kellett kiszedegetni az elszáradt szárú fokhagymákat. A hagymaszedési technikák (kihúzni vagy kiásni?) azonban komoly feszültséget okoztak a Sárga csapaton belül. Szabó András Csuti a saját módszerét akarta ráerőltetni a többiekre, akár kiabálással is, ez azonban nem tetszett Visváder Tominak, aki inkább csapaton belüli egyéni játéknak fogta fel a feladatot.

Visváder Tomi

Visváder Tomi (b) és Csuti (j) egyaránt a Sárga csapat vezetője szeretne lenni – Fotó: Sajtószoba

Vajna Tímea sógora szerint kellemetlen volt, ahogy a csapattársa ordibált a nőkkel. Úgy gondolta, nem ezt a bánásmódot érdemli a sok diplomás Hevesi Kriszta.

A csapat nem egy irányba ment. Külső, erőszakos bekiabálások hatására mindenki elveszítette a motivációját. Én leginkább Krisztán (Hevesi Kriszta – szerk.) és Zsuzsin (Völgyi Zsuzsi – szerk.) láttam azt, hogy ez a Csuti-féle kiabálás, ordítás, hogy hogy csináld, nem tetszett nekik. A másik csapat sziporkázott. Tehát még egy Nyertes Zsuzsinak is szurkoltak. Nem ordították, ‘hogy húzd már ki!’, hanem ‘Hajrá!’ Nekem ez nagyon stílusidegen volt, kellemetlen és szörnyű volt nézni, ahogy egy sokdiplomás Hevesi Krisztával valaki ordít” – fakadt ki a kamerák előtt Visváder.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top