nlc.hu
Sztárok
Szente Vajk Gabriela Spanic dekoltázsáról

Szente Vajk megjegyzést tett Gabriela Spanic dekoltázsára, a szappanoperasztár egyből kikérte magának

A venezuelai színésznő a DWTS döntőjében is egy merészen dekoltált ruhát viselt.

Gabriela Spanic nem hétköznapi mellbedobással érkezett a Dancing with the Stars szombat esti Fináléjába (azért óvatosabban a múlt heti villantása után), Somhegyi Krisztiánék produkciója után erről sem feledkezett meg a zsűriben ülő Szente Vajk.

Szente Vajk

Szente Vajk (k) és Gabriela Spanic (j) a Dancing with the Stars zsűrijében – Fotó: sajtószoba

Somhegyi Krisztián és Tóth Katica egy lendületes hip-hop koreográfiát mutatott be, amit a táncműsor első adásában már láthattak tőlük a nézők. Szente Vajk úgy értékelte a táncpáros produkcióját, hogy közben Gabriela Spanic dekoltázsát is megemlítette, célozva arra, hogy nem csak a világsztár figyeli a produkciókat, hanem a keblei is.

Majdnem 2 hónappal ezelőtt ezzel a szaltóval berobbantál ebbe a műsorba, és most is berobbantál ebbe a fináléba, de teljesen máshogy, szerintem. A különbség egyetlen egy szó: magabiztosság. Nagyon magabiztos produkció volt. Mi már láttuk, Gabi és a dekoltázsa még nem, neki ez az első volt. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit fog szólni hozzá, vagy, hogy ők mit fognak szólni hozzá…” – mondta a rendező, aki akarta még folytatni a mondandóját, Gabriela Spanic azonban közbevágott.

A dekoltázsomról beszélsz?” – kérdezett rá Szente Vajk felé fordulva, aki azonban gyorsan megnyugtatta a mellette ülő szappanoperasztárt: “Ja, nem rólad beszéltem“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top