nlc.hu
Sztárok

Láng Esztert megváltoztatta az anyaság

Hajdú Péter párja, Eszter: „Laza csaj voltam, most magamra se ismerek”

Állítása szerint a mai világban irreális elvárásoknak kell az anyukáknak megfelelniük.

Februárban lesz egyéves Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter első közös gyermeke. Dominik nyugodt, kiegyensúlyozott baba, Eszter azonban így is aggódós anyuka – erről mesélt a BEST magazinnak.

„A mai világban irreális elvárásoknak kell az anyukáknak megfelelniük. Én saját magam felé is irreális elvárásokat támasztok: a fejembe vettem ugyanis, hogy egyszerre kell jó édesanyának, dolgozó nőnek és háztartásbelinek lennem. És nem utolsósorban jó lenne, ha a tükör azt mutatná, amit a szülés előtt. Lehetőleg most azonnal!” – kezdte a tévés.

Hajdú Péter és Láng Eszter

Fotó: Birton Szabolcs

„Míg a gyerek előtt én egy végtelenül türelmes, laza csaj voltam, most magamra sem ismerek. Persze ahogy telik az idő, egyre elfogadóbbá válok, pár hete már majdnem egy órát magamra szántam egy nap, csak aztán Dominak elindultak a fogacskái. És ha szüksége van rám, azonnal dobok el mindent. Ráadásul elindult a saját vállalkozásom, szóval ismét kapkodok, görcsölök, stresszelek. Na ekkor szoktam Petihez fordulni, illetve már ő is pontosan látja rajtam, ideje megnyugtatnia. Vele tényleg a legnagyobb félelmeimet, kételyeimet is megoszthatom. És mivel bízom benne, mint férfiban, apában, le is tud csillapítani. Úgy gondolom, hogy ezt az időszakot csak az igazán erős kapcsolatok bírják ki, és büszke vagyok magunkra, hogy mi ennyire jól kezeljük” – árulta el a kapcsolatáról Eszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top