nlc.hu
Sztárok

Fruzsi és Bogi egymásnak estek

A Nagy Ő: „Legalább nem lóg ki a kapanyél a számból” – Fruzsi és Bogi egymásnak estek

Volt cicaharc.

Egyre kiélezettebb a harc Árpa Attila szívéért A Nagy Ő-ben. A lányok igyekeznek kedvesek lenni egymással, a látszatot fenntartva, és már barátságok is alakultak ki, de nyilvánvaló, hogy vannak, akik nem szimpatizálnak egymással. Ez abból is látszik, amikor egymás történetét A Nagy Ő-vel eltöltött randijukról szemforgatva hallgatják

Fruzsi

Fruzsi

A legutóbbi adásban mindenki szemtől szembe mondta ki a véleményét a másikról, aminek következtében Fruzsi és Bogi nagyon összeszólalkoztak. 

„Elfogadom azt, hogy ti milyennek láttok, vagy hogy kivel mennyire mélyült el a kapcsolatom, de a továbbiakban sem vagyok hajlandó másképp csinálni emiatt a dolgaimat. Én stabil vagyok önmagammal kapcsolatban, hiszek magamban, és tudom azt, hogy miért jöttem. Erről nem titeket szeretnélek meggyőzni, hanem tudom és érzem, hogy Attilával milyen a kapcsolatom, és azt, hogy mire számítok ettől” – fogalmazott Bogi, aki Fruzsi szerint nem illik Árpához, mert szerinte nem kifinomult és nőies. 

Én úgy gondolom, hogy határozott vagyok, és magabiztos. Ez lehet, hogy nem tűnik annyira nőiesnek, ettől függetlenül én élem a természetességem, elfogadásban élek önmagammal, nem változtattam magamon semmit. Hogyha ilyen perspektívából nézzük a dolgokat, akkor én rendben vagyok magammal. Az viszont, aki a lelkivilága helyett a külsőségekben próbálja kompenzálni a dolgokat, nem biztos, hogy helyénvaló, és jobban passzol Attilához”  – védte magát Bogi. – De legalább nem lóg ki a kapanyél a számból” – vágta rá Fruzsi, amit a másik lány azzal zárt, legalább ő nem ekkora tapló. 

Attila nem tudta eldönteni, hogy ez egy cicaharc, vagy a két lány veszekedése valójában neki szól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top