nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila nem hitte el, hogy Fruzsi melle igazi

A Nagy Ő: „Tényleg az? Nem az!” – Árpa Attila nem hitte el, hogy Fruzsi nem plasztikáztatott

Árpa Attilánál kiborult a poénvödör és parádés vicceket sütött el Fruzsinak. A lány azonban a legtöbb poént nem igazán vette.

A Nagy Ő keddi adásában Árpa Attila több lányt is randira vitt. Most először volt lehetősége, hogy mélyebben elbeszélgessen Fruzsival, aki egyből megkérdezte tőle, mik azok a külső és belső tulajdonságok, amiket értékel egy nőben. A színész először komolyan kezdett el válaszolni, de a felénél már csak poénkodott.

Fruzsi és Attila

Fruzsi és Attila

„Fontos a humor, fontos a gyors agy – kezdte Attila, Fruzsi pedig mindkettőre rávágta, hogy pipa, de a többinél már mélyen hallgatott és csak a szeme kerekedett el. – Szeretem, ha természetes egy nő, amikor túl sok a mű rajta, azt annyira nem szeretem. Szeretem, ha csöndes és alárendeli magát.”

A nő az „alárendel” szónál fennakadt, mire Attila megkérdezte, hogy a műmellnél még nem? Majd érdekes fordulatot vett a beszélgetés. 

„– Ez teljesen természetes.

– Az?

– Megnézed?

– Tényleg az? Nem az! Na…

– Ezt a rejtélyt meghagyjuk… hol is a lakrészed?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top