nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior Dominikára költözik

L.L. Junior Dominikára költözik, és kisfiát is magával vinné

L.L. Junior mindenből a legjobbat szeretné kisfiának: az év negyedében külföldre akar költözni, és kisfiát, Lacikát is magával akarja vinni.

Hatalmas a dilemma L. L. Junioréknál, hetek óta nem jutnak dűlőre Hopp Csillával, elsőszülött fia édesanyjával. A latin-amerikai kultúráért rajongó rapper először beszél arról, hogy kétlaki életre rendezkedik be, januártól áprilisig Dominikán élne, ott is dolgozna, és azt szeretné, ha a tízéves fia is
vele tarthatna.

L.L. Junior

Fotó: Facebook

„A legjobbat szeretném megadni a gyermekeimnek, és szerintem Lacika már elég nagy ahhoz, hogy velem tartson. Óriási élmény lenne számára ha a telet kellemes melegben, medencés házban töltené, és közben egy alapítványi iskolában tanulná a nyelvet, mindennap iskolabusz hozná-vinné. Még fűzöm a gyermekem anyját, engedje el velem Lacikát, aki – biztos vagyok benne – őrült jól érezné magát” –osztotta meg a terveit a rapper a Story magazinnal.

A teljes interjút a Story magazin legfrissebb számában olvashatjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top