nlc.hu
Sztárok

Cserpes Laurával csoda történt

Műtét várt volna Cserpes Laurára, de csodával határos módon meggyógyult

Már épp tolták volna be a műtőbe, de kiderült, hogy végül nem kell műteni.

Cserpes Laurával nemrég kisebb csoda történt, amit most részletesen elmesélt a Reggeli vendégeként. A történet hét évvel ezelőtt kezdődött, amikor felborult a hormonháztartása és pajzsmirigy-alulműködést, valamint inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála.

Cserpes Laura

Cserpes Laura a Reggeliben

Teljes életmódváltásba kezdett, de egy évvel ezelőtt egy kicsit megfeledkezett arról, hogy egy ilyen állapottal kell együttélnie, nagyon sokat dolgozott, nem figyelt oda a rendszeres táplálkozásra, szavai szerint kicsit kizsigerelte magát. Folyamatos fáradtságot, kimerültséget vett észre magán, illetve nagyon erős menstruációs görcsei voltak. Ekkor az orvosai egy ötcentis cisztát találtak a bal petefészkén, amit csak laporoszkópos műtéttel lehetett volna eltávolítani. 

Arra próbáltam törekedni, hogy oké, lesz ez a műtét, de én addig emberi módon mindent megpróbálok megtenni azért, hogy a testemet boost-oljam – mesélte Laura, ez pedig annyira jól sikerült, hogy amikor a műtét napján megjelent a kórházban, az orvosok nem találták a cisztát. – Már hárman vizsgáltak tulajdonképpen, amikor közölték, hogy hát akkor, kisasszony, igazából nincs itt, amiért bejött, úgyhogy akkor hazamehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top