nlc.hu
Sztárok

Újra apa akar lenni Árpa Attila

Nem csak társat keresett a műsorban az 51 éves Árpa Attila: „Szeretnék még én is gyermeket. Ez fontos szempont volt mindvégig”

A színész-rendező szerint mind a 19 - érte versengő - hölgy nagyon bátor, mivel vállalták, hogy az ország szeme láttára versenyezzenek érte.

Árpa Attila a Nagy Ő című műsorban nem csak egy társat keresett, hanem olyan hölgyet, aki akár kisbabával is megajándékozhatná.

Árpa Attila

Árpa Attila szívéért 3 héttel ezelőtt 19 hölgy szállt versenybe – Fotó: Sajtószoba

Tisztában voltam azzal, hogy lesznek olyan nők, akik már voltak házasok vagy van gyermekük. Ezzel semmi bajom nem volt, hiszen én is voltam már házas, nekem is született gyermekem. (…) Nem zavarna, ha más gyermekét kellene nevelnem. Továbbá nem titok, hogy szeretnék még én is gyermeket. Ez fontos szempont volt mindvégig” – árulta el a Blikknek az 51 éves színész-rendező.

A Nagy Ő hétfő esti döntőjére amúgy már csak két hölgy maradt: Bogi és Timi. Mindketten már a beköltözéskor nagy hatással voltak Árpa Attilára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top