nlc.hu
Sztárok

Gerendás Péter balesete

Kórházba került Gerendás Péter, 3 métert zuhant a zenész

Félő volt, hogy eltört a gerince.

Kórházba került Gerendás Péter, miután egy rosszul sikerült színpadi előkészület közben 3 métert zuhant – írja a Blikk. A 66 éves zenész – akit jelenleg a János Kórházban kezelnek -, mondhatni, szerencsésen megúszta: sem a gerince, sem a lábai nem törtek el, csak a kulcscsontja. A decemberi koncertjeit már lemondta, ugyanis várhatóan hosszadalmas rehabilitációra lesz szüksége.

Gerendás Péter

Kórházba került Gerendás Péter – MTI Fotó: Lehoczky Péter

Gerendás a közösségi oldalán üzent a rajongóinak. Posztjából kiderül, hogy amikor lezuhant, vele zuhant a spanyolgitárja is, amit még Madridban vett 1982-ben. A hangszer ripityára törött, mivel a zenész ráeshetett, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy éppen emiatt nem sérült meg olyan súlyosan. “Így megmenthetett engem sok mindentől” – írta szomorúan Gerendás, hozzátéve: “Kérlek benneteket ne sajnáljatok! A körülményekhez képest jól vagyok, mindenem van, de legfőképpen szerető családom és hűséges barátaim.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top