nlc.hu
Sztárok

Katona Klári eltitkolt házassága

Kiderült, Katona Klárinak volt egy eltitkolt házassága a Neoton Família gitárosával

Felhőtlen, de rövid szerelem volt.

Katona Klári meghatározó alakja volt a 70-80-as évek popzenéjének Magyarországon. Miközben a Táncdalfesztiválok sztárja volt, a magánéletét mindig is hét lakat alatt őrizte. 

Katona Klári

Katona Klári (Fotó: Sárközy Marianna)

Az AC News viszont megtalált egy 1975-ös képet a Fortepan nyilvános archívumában, melyen az akkor még csak 22 éves énekesnő éppen férjhez megy a Neoton Família basszusgitárosához, Galácz Lajoshoz. A fotó ITT tekinthető meg.

A Blikk próbált a majdnem feledésbe merült titok végére járni, és megkereste mind a két felet, de egyik sem szeretett volna nyilatkozni. Csepregi Éva viszont örömmel idézte fel a régi szép időket. 

Ó, ez még akkor volt, amikor bekerültünk a Neotonba a lányokkal. A basszusgitáros, Galácz Lajos felesége volt Klári, és a Neoton kísérte a fellépésein. Voltunk Olaszországban turnézni 1975-ben, ott volt alkalmunk megismerni jobban Klárit is. Értékes kapcsolat lehetett, Lajos nagyon jó ember. Fiatalok voltak, szépen éltek, legalábbis, amit én láttam, abból harmóniára és szeretetre következtettem. Amíg együtt voltak, úgy láttam, boldogan éltek – mesélte Éva, aki arra viszont nem tudta a választ, hogy a kapcsolat mikor kezdődött, és mikor ért véget. – Amíg együtt voltak, felhőtlennek tűnt a kapcsolatuk. Az a néhány hónap, amikor együtt turnéztunk, emlékezetes volt, de Klári előttünk is titokként kezelte a magánéletét, nem szeretett róla beszélni. Azt sem tudom, hogyan találkoztak, és nem tudom, miért lett vége. Végül is fiatalok voltak, a házasság kezdetén Klári csak 22 éves volt.  A válásuk után már nem járt velünk fellépni. Klárival legutóbb Tokióban találkoztam, 1984-ben. Ő éppen versenyzett, mi pedig koncertet adtunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top