nlc.hu
Sztárok

Curtis a kábítószeres múltjáról

Curtis: „Bármekkora slágert írhatok, mindig ott lesz a bélyeg rajtam, hogy kábítószeres”

Mai napig jár terapeutához és küzd a kísértésekkel.

Curtis sokat küzdött az elmúlt években. 2010-ben robbant be a magyar hip-hop zenébe, az országos sikert a Majkával és BLR-el közös Belehalok hozta el neki. Végül pár éve szakítottak Majkával, ugyanis a rappernek drogproblémái voltak. A páros újra összeállt, de idén megint úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Sokan azt gondolták, ennek az oka, hogy megint a kábítószerhez nyúlt, hiába mondja, hogy ez nem így van

Curtis

Curtis a Fókuszban

A Fókusznak adott interjújában őszintén beszél róla, hogy a kísértés sokszor ott van, de már tud ellenállni és azzal is tisztában van, ez mindig el fogja kísérni. Hiába változtatott az életmódján, amit leginkább fia miatt tett meg, és jár azóta is terapeutához. 

„Az éjszakában dolgozom, adódik, hogy előfordulnak előttem olyan dolgok, amiket nem biztos, hogy látni szeretnék, akarva-akaratlanul. Ilyenkor próbálom elhagyni hamar a helyet. Nyilvánvalóan a sóvárgás, ha nem is állandóan, de időnként mindig lesz – mondta, majd szóba jött a szakítása Majkával, ami miatt ismét ráfogták, hogy drogozik. – Ez senkire nem tartozott. Ez az én problémám volt, és nem amiatt rossz ez, hogy mi most emiatt szétmentünk, vagy elárult, hanem azért, hogy bármilyen dalt írhatok, bármekkora slágert írhatok, a mai napig ott lesz a bélyeg rajtam, hogy én, hiába már nem, de ott lesz, hogy ez egy kábítószeres. A mai napig jön komment. Nem foglalkozom velük, de ott van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top