nlc.hu
Sztárok

Curtis vallomása a drogozásról

Drogozásáról vallott Curtis a dzsungelben: “A legfélelmetesebb az volt, hogy annak ellenére is csináltam, hogy már nem hozott jót”

Drogproblémájáról és Majkával való kapcsolatáról is őszintén kitárulkozott a rapper a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában.

Drogproblémájának kezelése után újra közös fellépéseket terveztek, de Curtis és Majka kapcsolata mégis megromlott. Mint az előzetesből kiderül, Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen! ma 19 órakor kezdődő adásában nyíltan, eddig még el nem mondott gondolatokat osztott meg a dzsungelben arról, mi vezetett nála ehhez a töréshez, hogyan látta saját helyzetét a barátságukban és miként próbálja kezelni, hogy évekkel ezelőtti függősége bármikor fegyverré válhat bárki kezében.

Curtis

Curtis megnyílt a többi táborlakónak – Fotó: Sajtóklub

A táborlakóknak őszintén vallott a drog okozta legsötétebb pillanatairól is, az okokról, a következményekről, és hogy miként tervezi a múltja fényében a jövőt. 

A legfélelmetesebb az volt ebben az egészben, hogy annak ellenére, hogy már nem hozott jót, annak ellenére is csináltam. Tudtam, hogy a harmadik csík után már megint az lesz, hogy azt hiszem, van bent valaki a házban. És konkrétan volt olyan, hogy éjszakákat álltam a szoba sarkában, nehogy valaki mögém tudjon jönni” – mesélte a drogozás pokláról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top