nlc.hu
TV-sztárok

Curtis akkor és most

Drogproblémák, magánéleti- és szakmai hullámvasút: Curtis azonban rendre bebizonyítja, a szíve a helyén van

Botrányok, magánéleti, párkapcsolati hullámvölgyek, szakítás Majkával. Curtis, az ország 33 éves fenegyereke, aki nem szégyelli megmutatni, hogy sebezhető!

Széki Attila, művésznevén Curtis pályafutását labdarúgóként kezdte, de egy sérülés megtörte a karrierjét, ezután szeretett hobbijával, a rappeléssel kezdett el komolyabban foglalkozni. Hamar kiderült, tehetséges, így 2011-ben össze is állt Majkával, akivel évekig sikeres formációt alkottak.

Curtis akkor és most

Majka és Curtis 2014-ben (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

Először 2018-ban vált szét a páros Curtis drogproblémái miatt, majd 2022-ben, amiről az újpesti rapper így beszélt:

„Az első összeveszés miattam történt, a kábítószerproblémáim miatt. Elmentem elvonóra. Be kellett látnom, hogy ez nemcsak a karrierem, hanem az életem miatt is fontos lépés. Egyébként a mai napig járok pszichiáterhez beszélgetni. Ezek után mi újra összeálltunk. Nyáron ismét volt egy balhénk, de nem a kábítószer miatt. Nekem azért is volt fontos ez a műsor, mert egy függő ember napi szinten nem tud úgy helytállni, hogy ez ne bukjon ki. Ezért is akartam, hogy lássák a nézők, hogy képben vagyok. Egy idő után eltávolodtunk nagyon a Petivel egymástól. Azt éreztem, hogy próbál kialakítani egy főnök szerepet közöttünk. Mivel együtt értük el a sikereinket, én ezt nem akartam. Én nem egy zenekari tag voltam, hanem a másik frontember. Egyenragú társként kellett volna kezelni, de nem éreztem ezt” – mondta Curtis, és bevallotta, hogy egy védekezési mechanizmus volt számára, hogy nem jelent meg a koncerteken.

Curtis akkor és most

Curtis 2018-ban (Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

Drogproblémák, elvonó

Curtis nyíltan beszélt drogproblémáiról, sőt arról is, hogy sikerült megküzdenie démonjaival. Két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy megszabadul a szenvedélybetegségétől, elvonóra megy.

„Eljutottam arra a pontra, hogy erkölcsileg, etikailag az életem legalján voltam. (…) Amikor számtalanszor átvered a legjobb barátodat, a kedvesedet és azokat az embereket, akik tényleg szeretnek, és melletted vannak… Akkor azért rájöttem arra, hogy itt most már nincs nagyon más választás. Vagy ez, vagy megyünk a temetőbe vagy a bíróságra…” – mondta korábban a Mokkában Curtis.

Curtis akkor és most

Curtis 2021-ben az Ébredj velünk stúdiójában (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

„A legfélelmetesebb az volt ebben az egészben, hogy annak ellenére, hogy már nem hozott jót, annak ellenére is csináltam. Tudtam, hogy a harmadik csík után már megint az lesz, hogy azt hiszem, van bent valaki a házban. És konkrétan volt olyan, hogy éjszakákat álltam a szoba sarkában, nehogy valaki mögém tudjon jönni” – mesélte a drogozás pokláról.

Curtis akkor és most

Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen játékosaként (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Magánéleti, családi problémák

Curtis és Kriszti 5 övvel ezelőtt találtak egymásra, össze is házasodtak, 2019-ben pedig megszületett kisfiúk, Doni. Bár a nő mindvégig kitartott férje mellett a rosszabb időkben is, azonban 2020-ban bejelentették, elmúlt a szerelem, és végül az elválás mellett döntöttek. Elárulták, hogy békében váltak el és szeretetben nevelik közös fiukat, ami a mai napig így is van.

Pár hónappal a válás után Curtisnek új barátnője volt, a kosárlabdázó Barnai Judit személyében. Bár gyakran szakítottak az elmúlt időszakban, jelenleg tökéletes köztük a harmónia, nagyon boldogok.

A párkapcsolati problémák mellett családi tragédiáktól sem mentes a rapper élete

Áprilisban vádat emelt a Fővárosi Főügyészség Curtis bátyja, és annak két társával szemben, a tizenhárom évvel ezelőtti, Katzenbach Imre-gyilkosság miatt. 

A három férfit tavaly decemberben, nyomkövetővel engedtek szabadon, ám idén áprilisban, Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak elmondta, hogy életfogytiglant kértek a három férfire előre kitervelten, nyereségvágyból és aljas indokból elkövetett emberölés miatt. Azt is hozzátette, a három vádlott tagadta a bűnösségét, és azt állítják, hogy nem követték el a bűncselekményt. Idén októberben arról számolt be a Blikk, hogy a hatósággal való együttműködés miatt az egyik vádlott relatívan enyhe ítéletet kaphatott. 

Bizonyítani akart, sikerült neki

Curtist idén láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjeként, aki komoly tervekkel, célokkal vágott bele a műsorba.

Curtis akkor és most

Curtis végig remekül játszott a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Az egyik fő cél – és ez biztos elérhető, mert nem nagyon lesz kaja –, hogy lefogyjak. Szörnyen nézek ki, 108 kiló vagyok, és legalább kilencvenre le kéne mennem. Százig szerintem kint is eljutok majd, aztán itthon edzésbe állok. Egy ilyen műsor, a vadregényes környezettel, kisimítja az idegpályákat, és ez a legfontosabb. A kisfiam és a párom hiánya várhatóan nem lesz könnyű, de hiszem, hogy nekem ez egy testi, szellemi, lelki megtisztulás lesz… A körülöttem lévő kavalkád és hurrikánok után ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy rendezzem a soraimat. Igaz, a fellépések működnek és minden rendben, de azt gondolom, onnan tiszta lappal és megújulva érkezhetek vissza” – mondta Curtis, aki végül meg is nyerte a játékot, 2022-ben ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese és egyben a Dzsungel királya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top