nlc.hu
Sztárok
Fésűs Nelly anyagi helyzetükről

Fésűs Nelly: „Nem tudnék felnézni egy olyan férfira, akinek nálam kevesebb van”

Állítja, biztonságot ad neki férje anyagi helyzete.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos négy éve titokban kötötték össze az életüket és azóta is boldog házasságban élnek, nem olyan régen pedig álomotthonukat is megvásárolták.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly (Fotó: Instagram)

A színésznő a minap Osváth Zsolt vendége volt a Kicsön című műsorában, ahol mesélt arról, mit plasztikáztatott magán, emellett karrierjéről, gyerekeiről és kapcsolatáról is szót ejtett. Osváth szóba hozta, hogy nem olyan régen Lajos azt nyilatkozta, sokan azt hiszik, felesége csak a pénze miatt van vele, miközben többet keres nála. A színésznő azt mondta, ez nem így van, de valóban ad neki egy biztonságot, hogy miután ő felépített egy egzisztenciát, ugyanez elmondható párjáról is. 

„Nem arról szól ez az egész, hogy ő eltart engem. Soha nem is erről szólt. Nem szeretnék álszent lenni, természetesen az egy iszonyatosan nagy biztonságot ad, hogy ő ott van mögöttem, hogyha velem bármi baj történik, mint ahogyan a pandémia alatt történt is. Egy bizonyos kor után, és miután én felépítettem egy bizonyos egzisztenciát, nem tudnék felnézni egy olyan férfira, akinek nálam kevesebb van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top