nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly szerint ilyen férj Vajtó Lajos

Fésűs Nelly nem tagadja, hogy sokszor nehéz eset a férje

Öt éve élnek harmonikus házasságban.

Fésűs Nelly szerint Vajtó Lajossal nem kötik meg egymást, a színésznő sokszor azt sem tudja, hova megy a férje. Bár kezdetben az üzletember azt mondta a színésznőnek, hogy sem esküvőt, sem gyereket nem szeretne, a szerelem végül felülírta a kijelentést: gyermekük született, valamint 2018-ban egybekeltek. Nelly a férjét védelmező úriembernek tartja, aki rendkívül intelligens, és bár néha nehéz eset, imádja őt. 

Vajtó Lajos így mesél a megismerkedésükről: „Én egy kezelhetetlen, öntörvényű ember voltam, viszont Nelly mellett kezes bárány lettem, az otthoni rangsorban a legutolsó. Az ő esze és az én szívem a mi erősségünk. Mindenben az ő munkarendjéhez igazodunk, én csak a leglényegesebb dolgokban döntök. Persze hogy mik azok, azt én döntöm el” nyilatkozta az üzletember. A Best Magazinnak a színésznő elmondta, hogy korábban voltak olyanok, akik nem nézték jó szemmel a kettőjük kapcsolatát.

Mindenki óvott tőle, azt mondták, ettől a férfitól meneküljek, nem egy életbiztosítás, én viszont másképp éreztem” – mesélte az édesanya a lapnak. Hozzátette, hogy Lajos a család feje, ám itt tett egy aprócska megjegyzést:

„Az már más kérdés, hogy mindig a nyak mozgatja a fejet, azaz a családot, az pedig én vagyok…” – zárta mondandóját a színésznő.

Fésűs Nelly és férje Vajtó Lajos

Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos. (Fotó: Schumy Csaba)

Fésűs Nelly korábban Osváth Zsolt műsorában mesélt arról, miért fontos neki, hogy fel tudjon nézni férjére. 

„Nem arról szól ez az egész, hogy ő eltart engem. Soha nem is erről szólt. Nem szeretnék álszent lenni, természetesen az egy iszonyatosan nagy biztonságot ad, hogy ő ott van mögöttem, hogyha velem bármi baj történik, mint ahogyan a pandémia alatt történt is. Egy bizonyos kor után, és miután én felépítettem egy bizonyos egzisztenciát, nem tudnék felnézni egy olyan férfira, akinek nálam kevesebb van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top