nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly házassága

Fésűs Nelly a férjéről: „Azt mondja, élete legrosszabb döntése volt, hogy megnősült”

Magánéletéről vallott Joshi Bharátnak a színésznő.

A Life TV Ébredj velünk extra adásában Fésűs Nellynek a házassága is szóba került a Joshi Bharáttal való beszélgetés közben. A 49 éves színésznő-énekesnő úgy gondolja, férje, Vajtó Lajos nem tudna boldog lenni egy nála sokkal gyengébb nővel, ahogy ő sem érezné jól magát egy gyengébb férfival.

Fésűs Nelly

Magánéletéről vallott Fésűs Nelly – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! Extra – videó

Nem jellemző rám, hogy valaki alá mennék, és rá sem jellemző. Mi egyenrangú partnerek vagyunk a házasságunkban. Én soha nem mondtam neki azt, hogy változzon, mint ahogy tőlem sem kéri senki, hogy változzak. Azt, hogy ő rengeteget változott, az saját magának köszönhető, és ez az ő döntése volt. (…) Ebben nagy szerepe van a gyereknek. De tény, hogy ő sokkal otthonülőbb lett, mióta megvan az Elza, mint előtte” – mesélte férjéről Fésűs Nelly.

A színésznő azt is elmondta, hogy párja azzal szokott poénkodni, hogy élete legrosszabb döntése volt, hogy megnősült, mert szerinte Fésűs Nelly azóta teljesen kifordult önmagából, és nem azt kapta, amit elvárt vagy elvárhatna. Fésűs Nelly ironikusan erre csak annyi mond: bezzeg ő megnyerte a lottóötöst Lajossal. “Nekem hánynom kéne a kereszteket a templomban reggeltől estig, és a perselybe dobálni a pénzt, hogy milyen szerencsés ember vagyok. Eszerint is élem az életemet, természetesen” – jegyezte meg viccesen.

Olvass még Fésűs Nellyről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top