nlc.hu
Sztárok

Vajtó Lajos a házassági szerződésről

A házassági szerződésről vallott Vajtó Lajos – „Én nem leszek boldog attól, ha ő rosszul jár”

Fésűs Nelly férje nem titkolja, sosem volt házasságpárti.

Vajtó Lajos elárulta, ő nem tudna házassági szerződést kötni, ha szeret valakit. A 62 éves üzletember erről a Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking! című műsorában beszélt „a házassági szerződés megöli a szerelmet?” téma kapcsán.

Vajtó Lajos

Vajtó Lajos elárulta, hogyan vélekedik a házassági szerződés kötéséről (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Eleve nem vagyok házasságpárti. Több, mint fél évszázadot kellett várni, hogy ez bekövetkezzen. (…) Nelly már sokszor túl volt ezen az eseményen. Minden egyes válása neki került pénzébe kvázi. Tehát ő ilyen tekintetben egy hálás alany. De ha abból indulunk ki, hogy azért ez egy érzelmi közösség, és hiába van neked több, azzal segíteni akarod az illetőt, adni akarsz neki. (…) Én azt mondom, amim van, azt szeretném neki, mert azért döntöttem mellette, mert szeretem, tisztelem. Ha elmúlnak dolgok, én akkor is azt mondom, ha valakit ennyire szeretek, tisztelek, akkor az neki jár. Én nem leszek boldog attól, ha ő rosszul jár, vagy rosszabb körülmények közé kerül. Van egy kislányom, akit imádok. Azt mondom, ha én hibáznék, és én továbbállnék, akkor nekem kutyakötelességem, hogy őket tejbe-vajba… Én nem tudnék szerződést kötni, mert én annyira tisztelem, szeretem, annyira odavagyok a gyerekemért, (….) nekem az fontos, hogy ők rendben legyenek” – fejtette ki a véleményét Vajtó Lajos, aki boldog házasságban él Fésűs Nellyvel.

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top