nlc.hu
Sztárok
Vajtó Lajos 20 évvel ezelőtt

20 évvel ezelőtti fotót mutatunk a 63 éves Vajtó Lajosról

Vajtó Lajosért 20 évvel ezelőtt is rajongtak a nők.

A 63 éves Vajtó Lajos mindig kemény, magabiztos üzletembernek mutatja magát, ami csak a felszín. A vállalkozónak nem volt könnyű gyerekkora, amiről korábban őszintén mesélt.

Vajtó Lajos akkor és most

Vajtó Lajos 2002-ben. (Fotó: Karizs Tamás/solwee)

„Apám katonatiszt volt, nagyon nagyon szigorú ember volt. Intézetbe adott, én intézetben nőttem föl. 14 éves koromig végig intézetben voltam. Az édesanyám ezt nem akarta, de abban az időben, amit a családfő akart, főleg egy katonatiszt, az úgy volt. Édesanyám pedig 40 évig Lipótmezőn, az elmegyógyintézetben, a legveszélyesebb női zártosztályon dolgozott és sokszor kellett papa haragja elől menekülni, így sok időt töltöttem ott vele. Szörnyű emberi sorsokat láttam. Úgyhogy én egy kicsit másként szocializálódtam, másként élek, ezért ha valakinek nem tetszik, ahogy én gondolkodom és élek, ez ennek a következménye. Nem volt könnyű az én életem. Nem sajnáltatom magamat, de éppen ezért ez az idilli kép nem volt bennem”– mesélte Vajtó Lajos.

Vajtó Lajos akkor és most

(Fotó: Rákosi Péter/solwee)

Fésűs Nelly mellett találta meg a boldogságot

Vajtó Lajos 12 évig élt párkapcsolatban Ungár Anikóval, dolgozott a Nemzeti Lóverseny Kft. vezérigazgatójaként, és a Gundel házat is vezette, itt ismerkedett meg Fésűs Nellyvel, akit 2018-ban feleségül is vett.

Fésűs Nellynek és Vajtó Lajosnak van egy közös lánya, a nyolcéves Eliza – nem titkolják, hogy nem tervezték a kislányt, de nyilván mindennél jobban szeretik a gyermeküket.

Vajtó Lajos akkor és most

Fésűs Nellyvel 2018-ban házasodtak össze. ( Fotó: Schumy Csaba/solwee)

„56 éves voltam, amikor Nelly terhes lett. Úgy gondoltam, hogy felelőtlenség lenne megtartani, mert nem tudom végigkísérni az útján. Viszont azt gondoltam, az nem lehet véletlen, hogy édesanyám halála után három hónappal Nelly, annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedett, teherbe esett. Hogy jövök én ahhoz, hogy egy cseperedő életet elvegyek? Csak ha betegség van vagy valami nagy tragédia árnyékolná be a dolgot. Szerintem a szegénység sem kell, hogy önmagában érv legyen. Akkor örökbe kell adni a babát” – mondta a lapnak Vajtó Lajos, aki imádja a kislányát és mindent alárendel a szülőségnek.

Kevesen tudják, de Vajtó Lajosnak van egy fia is, akiről születése után 15 évvel értesült.

Vajtó Lajos akkor és most

Jelenleg a Farm VIP 3. évadában szerepel. (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

„Miután leültünk beszélgetni, és megbeszéltük, hogy mi a fontos az értékrendünkben, onnantól nem volt kérdés, hogy ő az én fiam, és a nevemre vettem. (…) Édesanyámra hasonlít a tekintete, a szeme, a bőre, éppen ezért jó érzés ránéznem. Tőlem csak a vérmérsékletét örökölte” – árulta el az üzletember, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a most már 33 éves fiával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top