nlc.hu
Sztárok

Révész Sándor a sztrók után

Friss fotókon a sztrókon átesett Révész Sándor, 9 hónap után visszatért a közönségéhez

Rengeteg erőt ad neki a rajongók szeretete.

Révész Sándor márciusban kapott sztrókot és kórházba került. Bár az állapota szépen javul, azóta is olykor kórházi kezelésekre szorul. A Piramis legendájának a sztrók miatti bénulás után újra kellett tanulnia járni, amiben egy különleges robot segített neki.

Révész Sándor

A Pro Urbe Budapest díjjal kitüntetett Révész Sándor és Karácsony Gergely főpolgármester az Újvárosháza dísztermében 2019. november 15-én – Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Szigetváry Zsolt

A 69 éves énekes a sztrókja óta most először jelent meg nyilvánosan. Egy rendezvényre hívták el, amelyről fotókat is közölt – szúrta ki a Blikk a közösségi oldalán.

A tegnapi Rockmúzeumbéli Piramis klub-est volt az első nyilvános rendezvény a márciusban velem történtek óta. (…) Nagy Gábor képei az est során a zenebarátok sokaságával együtt átélt, nagyon emlékezetes pillanatokat dokumentálják, az önfeledt nevetéstől a könnyekig ható elérzékenyülésig” – olvasható Révész Sándor posztjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top