nlc.hu
Sztárok

Szlovákia leghíresebb rapperével száll ringbe Curtis

Hatalmas bunyó lesz: Szlovákia leghíresebb rapperével száll ringbe Curtis

A két rapper Szlovákiában fog ringbe szállni.

Patrik Vrbovský, azaz Rytmus és Széki Attila, más néven Curtis összecsap december 27-én egy bokszmeccsen, Brnóban.

Az RTL azt írja, hogy Szlovákia leghíresebb rappere öt éve vette a fejébe, hogy a környező országokból kiválaszt egy-egy énekest, most került a sor egy magyar rapperre, és így választotta ki Curtist, aki azonnal igent mondott.

Curtis

Fotó: Instagram

Curtis heti ötször-hatszor edz, állítása szerint nem fél az ellenfelétől. Szerinte úgy nem is lehet bemenni a ringbe, aki egyébként rajongója a boxnak.  Az edzője szerint nem kell noszogatni, tudja, hogy mit kell csinálnia. 

„A kondiját kell felhúzni, az van elmenve neki” – mondta az edzője. Curtis nemrég a dzsungel királya is lett, hiszen megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen című műsort. A barátnője, Judit szerint Curtis nagyon összeszedett tud lenni, ha akar. Kiderül, hogy az adott vagy a kapott pofonokból lesz-e több.

Curtis sokat küzdött más értelemben is az elmúlt években. 2010-ben robbant be a magyar hip-hop zenébe, az országos sikert a Majkával és BLR-el közös Belehalok hozta el neki. Végül pár éve szakítottak Majkával, ugyanis Curtisnek drogproblémái voltak. A páros újra összeállt, de idén megint úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top