Sztárok

Majka: „Visszamegyek olyan dolgot csinálni, amit élvezek is”

Majka komoly váltásra szánta el magát, amiről az Instagram-oldalán számolt be rajongóinak.

Alig néhány nappal azután, hogy Curtisszel gyakorlatilag felrobbantották a Sztárban sztár stúdióját, Majka nagy váltásra szánta el magát, amiről rajongóinak az Instagram-oldalán számolt be. Méghozzá egy friss poszttal.

A sportos posztból kiderül, Majka bizony megunta a súlyok emelgetését, és bár az utóbbi időben mindig a konditeremből jelentkezett be, most egész máshonnan tette ugyanezt. A műsorvezető a posztban elárulta, másfél év kihagyás után döntött úgy, hogy újra boxolni fog. „Úgy döntöttem, dobom a kondit, és visszamegyek egy kicsit olyan dolgot csinálni, amit élvezek is” – írta Majka.

A műsorvezető-rapper korábban egyébként őszintén beszélt arról is, mi vitte rá arra, hogy kibéküljön Curtisszel. „Mi sosem voltunk annyira rosszban, ahogy az emberek gondolják. Mindenkinek vannak olyan állomásai az életben, mint szerintem az Atinak, csak valakiről ezt tudják az emberek, mert kikerül az újságok címlapjára, valakiről meg nem tudják. Én azt gondolom, hogy túl vagyunk egy olyan időszakon, amit most már közösen kell megint átélni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top