nlc.hu
Sztárok

Kamarás Norbi üzent VV Mercinek

„Ne akarj műsort vezetni!” – Kamarás Norbi élő adásban üzent a VV új műsorvezetőjének, VV Mercinek

VV Merci azt hitte, viccelnek, amikor felkérték a BeleValóVilág vezetésére, de egy másodpercet sem gondolkodott rajta, hogy elvállalja-e.

A ValóVilág 11. szériájának műsorvezetői feladatait Schumacher Vanda vette át Nádai Anikótól, miután utóbbi a gyermekei miatt úgy döntött, még otthon marad egy ideig. Miután Vanda a ValóVilág11 összefoglalóit és élő show-it vezeti, Kamarás Norbi partner nélkül maradt a BeleValóVilág műsorában. A BeleValóVilágban régi ismerősként Balázs Mercit, vagyis VV Mercit köszönthették a nézők szerda estétől. 

VV Merci

VV Merci a Reggeliben

Merci korábban még nem végzett hasonló feladatot, szóval most a Reggeliben mesélt az első adásról és arról, mit szólt, amikor felkérték. 

Fantasztikus volt az első adás. Először nagyon izgultam, de végére az izgatottság eltűnt, szóval remélem, a következő adásokban felszabadultabb leszek. Amikor felhívtak azzal, hogy lenne-e kedvem ehhez a dologhoz, először azt hittem, hogy csak viccelnek, mert már volt műsorvezető, hát hogy lennék én? Nem tudtam, ez hogy lesz kivitelezve… De egy percet sem gondolkoztam rajta. Norbinak kezdettektől nézem a munkásságát, úgyhogy hálás vagyok és nagyon szuper dolog, hogy vele dolgozhatok együtt” – magyarázta Merci, aki ezt követően egy meglepő videóüzenetet kapott műsorvezetőtársától, Norbitól. 

A BeleValóVilágot vezetni igazán nagy dolog, az a műsorvezetések teteje. Te egyből a plafonon kezded. Sok sikert kívánok neked, és vezesd minél lazábban! Csak azt tudom neked javasolni, az az én jótanácsom, hogy engedd el az egészet! Ne akarj műsort vezetni, egyszerűen csak élvezd!” – üzente Norbi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top