nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett megmutatja egy másik oldalát

„Pizsama, teljesen kényelmesen, semmi puccparádé” – Köllő Babett sosem látott oldalát villantotta meg

Van, amikor semmi kedve kiöltözni és sminkelni.

Köllő Babett az elmúlt időszakban azért került a magazinok hasábjaira, mert a Sztárban sztár leszek! alatt elképesztő ruhakölteményeket adtak rá. Sokan azt gondolnák, hogy a műsorvezető mindig topon van, de Mokkában elárulta, ez valójában nincs így, pláne karácsonykor. 

Köllő Babett

Köllő Babett a Mokkában

„Huszonnegyedikén én már készülők a huszonötödikei nagy banzájra. Huszonnegyedikén hármasban szoktunk lenni, huszonötödikén pedig szűk családi kör, harminc fő látogat el hozzánk és én sütők, főzök nagyjából három napon keresztül. Huszonnegyedikén, amikor nálunk ajándékozás van, már annyira fáradt vagyok és annyi mindent főzök, hogy gyakorlatilag pizsamában vagyok egész nap és nem is vagyok hajlandó átöltözni. Nálunk olyan karácsonyi kép, hogy gyönyörűen felöltözve, kisminkelve, a fa körül állunk… ilyen nem létezik. Melegítő, pizsama, teljesen kényelmesen, nincs semmi puccparádé” – mesélte Babett, aki egyúttal el is oszlatta a kételyeket, miszerint adáson kívül, ő sosem tölt időt azzal, hogy órákig szépítkezzen, sőt, volt olyan, hogy a tévébe is pizsamában ment be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top