nlc.hu
Sztárok
Elképesztő rezsiszámlát kapott Poór Péter énekes

Háza eladását fontolgatja Poór Péter a magas rezsiszámlák miatt

Nehéz helyzetbe került az énekes és idős, beteg felesége.
Poor Peter

Poór Péter énekes nem rejti véka alá, hogy a világ mostani helyzete elé is komoly nehézségeket gördít. Megsokszorozódott a rezsiköltsége, ezért most minden lehetőséget megragad, amivel javítani tudna a körülményein. Szomorúan konstatálta, hogy a jövő évtől fellépései is kissé megritkulnak, mert sok művelődési és közösségi ház bezár a magas számlák miatt – adta hírül a Blikk.

Bár a 78 éves énekes korát meghazudtoló energiával dolgozik, a fellépések mellett ügyeket intéz, vezeti a háztartásukat és ápolja kerekesszékes feleségét, akivel harminc éve jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

„Nem egyszerű az élet, de muszáj bírnom és tartanom magam, mert feladatom van. Mindent meg tudok oldani egyedül, ha mégis közbejön valami, van, aki segítsen. A gyerekekre és az unokákra ritkán számíthatok, mert szanaszét élünk, viszont van egy kedves ápolónőnk, aki gondozza a feleségemet, ha elmegyek fellépni” – mondta az énekes, aki tudja jól, hogy az ünnepek után holtszezon következik.

„A feleségemmel mi is egy nagy családi házban élünk, amit nem kevés pénz felfűteni. Múltkor kaptam egy 250 ezer forintos gáz- és egy 50 ezres villanyszámlát. Nem mondom, hogy nem lepődtem meg… Gondolkodunk a megoldáson. Szóba került a költözés is, de még nem döntöttünk el semmit. Meglátjuk, mire jutunk” – mondta a legendás előadó, aki nem hagyja, hogy a problémák beárnyékolják az ünnepekre való készülést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top