nlc.hu
Sztárok

Gyebnár Csekka az önelfogadásról.

Gyebnár Csekka: „Voltak olyan reggelek, amikor a tükör előtt álltam és zokogtam”

Gyebnár Csekka számára rögös volt az önelfogadáshoz vezető út.

Gyebnár Csekka és Mérai Kata egészen az Ázsia Expressz fináléig meneteltek, ám az utolsó este a színésznő rosszul lett, ezért át kellett adni a helyüket a döntőben. Csekka sokat tanult a másfél hónapos forgatáson, most pedig arról beszélt, hogy korábban volt egy még mélyebb dolog, amit le kellett győznie.

Gyebnár Csekka

Fotó: TV2

„Ez egy rögös út volt. Sok-sok évig táncosnő voltam és megszoktam, hogy nem nézem, mit eszem és mit nem, megszoktam, hogy a testemmel nincs probléma. Aztán elszaladtak az évek, elkezdtem dolgozni, nem volt időm sportolni, később pedig jöttek a babaprogramok, amik aztán még jobban rakták rám a kilókat. Voltak olyan reggelek, amikor a tükör előtt álltam és zokogtam” – kezdte Gyebnár Csekka.

„A józan ész segített, ez az, ami továbblendít a nehézségeken, és a humorérzék, meg az önirónia, és ami a legfontosabb, hogy 14 éve van mellettem egy csodálatos férfi, aki épít engem és szépnek érzem magam mellette minden pillanatban. Ez nagyon sokat segít abban, hogy elfogadjam magam” – fejtette ki a színésznő. Elárulta, a párjával életmódot váltottak, átalakították az étkezéseiket és elkezdtek mozogni, amitől nagyon hamar sokkal jobban érezték magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top