Détár Enikő a párjáról: „Égi vezetés segített egymásra találnunk”

V.B.T. | 2022. December 25.
Mindketten úgy érzik, hogy nekik találkozniuk kellett az életben.

Détár Enikő és Kiss Péter kilenc éve alkotnak egy párt. Már az első pillanatban azt érezték, megtalálták a másik felüket és örökké együtt maradnak. Továbbá azt gondolják, valami felsőbb erő hatására találtak egymásra.

Fotó: RTL

„Az életem akkoriban tele volt nehézséggel. Egyszerre gyászoltam a véget ért házasságomat és az édesanyámat. Egy szépséggel kapcsolatos nyilvános rendezvényre kellett mennem fellépni, de nem is tudom, hányszor szervezték át a napot, az órát, a percet. Közben Péter a másik oldalon ugyanezt élte át. Eredetileg ő sem aznap jött volna oda, aztán valaki mégis úgy keverte a kártyákat, hogy megismerkedtünk. Ő masszőrként, egy könyvbemutató vendégeként volt meghívva. Pocsékul éreztem magam, és felajánlotta, hogy kicsit rendbe hoz” – kezdte a BEST magazinnak Détár Enikő, majd a párja vette át a szót.

Péter szentül hiszi, hogy nekik találkozniuk kellett. „Mindig is spirituális alkat voltam, aki könnyen képes a másikra hangolódni, de Enci esetében ez még gyorsabban ment. Ösztönösen éreztem, min megy keresztül, és amennyire tudtam, próbáltam gyógyítani. A masszázs után azt mondta, jön máskor is. Gondoltam, Móricka meg majd elhiszi. De hamarosan tényleg ott volt.”

Exit mobile version