nlc.hu
Sztárok

DWTS: Ördög Nóra szettjei

DWTS: Ördög Nóra ragyogott ezekben a ruhákban

Ördög Nóra az idei évadban is ragyogott a rászabott ruhadarabokban.
Ördög Nóra ruhaszettjei a DWTS-ban

Ördög Nórának hibátlan alakja van, akinek gyakorlatilag minden jól áll. Mi most mutatjuk azokat a szetteket, amik kifejezetten különleges darabokat voltak, és amivel követői tetszését is elnyerte.

Demeter Richárd és Holdampf Linda stylistok választották ki a versenyzők, a zsűri és a műsorvezetők számára a ruhákat. Linda és Nóri nem először dolgoznak együtt, az összhang a ruhák választásában is visszaköszön.

Ördög Nóra valósággal ragyogott a következő összeállításokban:

Ördög Nóra ruhaszettjei a DWTS-ban
Megnézem
Összes kép (4)

 

 

Ördög Nóra korábban a Mokka vendége volt, ahol elárulta, az idei mezőnyben számára ki okozott nagy meglepetést: 

„Sok váratlanul jól teljesítő páros van az idei évben. Azt érzem, nagyjából már elvesztettük azokat, akiknek ösztönösen nem volt annyi tehetségük a tánchoz, mint azoknak, akik még bent vannak. Persze, van egy-két kiemelkedő figurája a versenynek, de nagyon sok meglepetést okoztak már eddig is, még azok is, akiket középmezőnybe soroltunk az első pár alkalommal. Szerintem ez most egy nagyon kiegyenlített élmezőny. Nekem a Vavra Bence és az Iván Bence is nagy meglepetés volt” – mondta Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top