nlc.hu
Sztárok

Curtis bokszmeccse

Curtis milliókat bukhat a bokszmeccs lemondásával

Curtis rengeteget készült a nagy összecsapásra.

Curtis három hete jelentette be: ringbe száll Szlovákia egyik legkeményebb rappere, Rytmus ellen. A nagy összecsapásra december 27-én Brnóban került volna sor, ám két nappal az esemény előtt Curtis ellenfele betegségre hivatkozva visszalépett – írja a Blikk.

„Megettem volna, de sajnos az egészségem nem engedi. Három hete az egész családom beteg, antibiotikumot szedek. Reméltem, hogy fitt leszek, de sajnos az állapotom nem teszi lehetővé, hogy akár 10 másodpercig a ringben álljak” – írta Rytmus.

Curtis bokszmeccse

Fotó: RTL / Sajtóklub

„Nehéz ilyenkor mit mondani… K.rvára készültem erre a meccsre! Rengeteg áldozattal járt nekem ez az egész. (…) Nem szeretném kommentálni… Jobbulást kívánok neki…”írta Curtis.

A Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) megfigyelőjeként dolgozó Rácz Félix szerint hamarosan kiderülhet, pótolják-e az elmaradt bokszmeccset vagy kap-e kártérítést a vétlen fél.

„Általában a szerződésekben van egy záradék, hogy milyen körülmények között kell kitűzni a pótlást, illetve, ha ez nem történik meg, milyen kártérítésben részesítik egymást. Mivel Curtis és Rytmus is ismertnek számít a saját országában, a gázsi esetükben több millió forint is lehetett. Ám ha a szerződésben az esemény lemondásáról írnak, nem a meccsről, akkor akár az is megtörténhet, hogy nincs kártérítés” – mondta a szakember. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top