nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a betörésről

Sáfrány Emese: „Várjuk az eredményt, ám én sejtem, kik lehettek a betörők”

A betörők megpróbálták hülyének nézni Emesét.

Sáfrány Emesének nem volt a legjobb éve 2022, ugyanis elvált férjétől, új szerelme, a TNT-ből ismert Inti kórházba került, karácsony napján pedig betörtek vadonatúj mozgásstúdiójába. Annak ellenére, hogy a kár a több százezer forintot is eléri, máris összeszedte magát a légtornász és optimistán nyilatkozott a történtekről. 

Sáfrány Emese

Fotó: Instagram

Új lendülettel vágok az új évbe. Negatívan zárult a 2022-es év, de úgy vagyok vele, hogy ennek így kellett lennie. Engem nem állíthat meg semmi! Mélyre kellett lemennem, hogy aztán főnixmadárként felrepülhessek. A betörés sem vette el a kedvem attól, hogy teljes erőbedobással indítsam el az új légtornász stúdiómat. Pótoltuk a biztonsági felszerelést, új zárat és rácsot tetettünk fel. Ugyanis nemcsak egy laptopot és készpénzt vittek el, hanem a stúdió kulcsát is! Elég hülyének nézhettek, azt gondolták, hogy majd később visszajönnek kifosztani – magyarázta a Borsnak Emese, majd a nyomozásról is szót ejtett. – A rendőrség még nyomoz, várjuk az eredményt, ám én sejtem, kik lehettek a betörők. De erről egyelőre nem beszélhetek, amíg hivatalosan nem bizonyosodik be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top