nlc.hu
TV-sztárok

Sáfrány Emese legrosszabb éve

Rájár a rúd: betöréssel végződött Sáfrány Emese éve

Valószínűleg pajszerrel feszítették fel a légtornász vadonatúj mozgásstúdiójának ajtaját.

Karácsony napján hívatlan vendégek jártak Sáfrány Emese frissen berendezett mozgásstúdiójában – írja a Bors.

„A régi stúdióm is ezen a környéken, a Bazilikához közel van, tíz év alatt soha nem történt semmi baj, ezért is döntöttem úgy, hogy bár elköltözöm, a közelben maradok… A költözés úgy jött ki, hogy karácsony előtt egy nappal, 23-án lettünk kész, a saját kezemmel zártam be azon a napon az ajtót. A régi helyről áthordtunk mindent, még a riasztót és a kamerákat is, de azokat nem szereltük fel – tudom, nagyon okosak vagyunk – gondoltam, majd az ünnepek után. Hiszen mi baj lehet…? (…) Körülbelül ötszázezer forint a kár, a zár, a széttört ajtó és egy laptop ára, amit elvittek. Ezenkívül csak tornaszerek voltak, azokhoz nem nyúltak. Elképesztő volt számomra ez a 2022-es év” – mondta Sáfrány Emese, aki elmondása szerint élete legrosszabb évét zárta.

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese (Fotó: Instagram)

„Kezdődött a Coviddal, a járvány miatt a vállalkozásaim megrogytak, aztán szakítottunk gyermekem édesapjával, és megtörtént az Anett-tel közös horrorsztorink is” – mondta Emese, aki mindennek ellenére pozitívan, új tervekkel vág bele a következő évbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top