nlc.hu
Család

Sáfrány Emese a teaszeánszról

„Nagyon bántó volt, hogy az emberek félreértették az egész szituációt” – Sáfrány Emese a teaszeánsz utáni eseményekről

Ez az eset megerősítette kettejük kapcsolatát.

Sáfrány Emese az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol kisfia első születésnapjáról mesélt Szabó Zsófinak és Lakatos Márknak. Viszont természetesen nem mentek el szó nélkül a nem rég történt teaszeánsz mellett sem. 

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese a Reggeliben

Múlt hét végén derült ki, hogy Sáfrány Emese és barátnője, Béres Anett, azaz VV Anett egy teaszeánszon vettek részt, ahol utóbbi fogyasztott a hallucinációkat is okozó, úgynevezett ayahuasca főzetből. Ennek következtében Anett olyan dolgokat élt meg, melyek miatt az erdőbe menekült, ahol súlyosan megsérült. Kórházba szállították, és azóta is ott lábadozik. A Való Világ-show sztárjának várhatóan egy év lesz a teljes felépülése. Korábban Emese azt nyilatkozta, azért mentek az eseményre, mert mind a ketten lelkileg nehéz időszakot élnek meg és csak rendbe akarták hozni az életüket. Most a Reggeliben ismét beszélt a történtekről, és arról, min mennek keresztül azóta. 

Megélni ezt a drámát szintén egy rossz dolog volt, de mindezek után nagyon bántó volt, hogy az emberek félreértették az egész szituációt. Azt érzem, hogy jót tett az én lelkemnek is, meg a kommentelőknek is, hogy felvállaltam ezt a történést. Abszolút pozitívan állnak hozzá, kezdik érteni, hogy ez miről szólt” – mondta a légtornász, aki hozzátette, azóta is tartja a kapcsolatot Anett-tel és ez talán még erősebbé is tette a barátságukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top