nlc.hu
Sztárok
Nagy Lászlóék eljegyzése

Eljegyezte fitneszmodell párját a legendás kézis, Nagy László – a szerelmesek most nyilatkoztak először a lánykérésről

Titkos részleteket árult el a lánykérésről az egykori sportoló.

A kézilabda legendás alakja, Nagy László megkérte kedvese, a fitneszmodell Sónyák Szilvia kezét. A szerelmesek soha nem nyilatkoznak a kapcsolatukról, kerülik a nyilvánosságot, ám ezúttal kivételt tettek. A Tények Plusszal megosztották a lánykérés megható részleteit, sőt a terveikről is vallottak.

Nagy Laci

Nagy Laci és párja – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Nyúltam a farzsebembe, mert már be volt készítve a gyűrű. Szilvi akkor a két kezét az arca elé tette, elkezdett ott pityeregni, és onnantól kezdve se kép, se hang” – mesélte Nagy László a november 30-i lánykérésről. 

Sónyák Szilvia büszke menyasszonyként idézte fel a megható pillanatot: “Mentünk egy kézilabdás rendezvényre Barcelonába, és nagyon siettünk, mert késésben voltunk. És akkor mondja nekem: <<Gyere már, csináljunk egy képet!>> Én meg mondom: <<Menjünk már, menjünk már! … Na, jól van, gyere!>> Akkor leültetett, és letérdelt elém“.

Mint kiderült, a kérdés nem szokványosan hangzott el, Nagy László ugyanis nem bízta a véletlenre a választ. “Nem azt mondta, hogy <<Leszel a feleségem?>>, hanem csak azt, hogy <<A feleségem leszel>>” – árulta el Szilvi. “Nem adtam neki lehetőséget, hogy igennel vagy nemmel döntsön” – magyarázta az exkézis.

A pár elárulta a Tények Plusznak adott interjúban, hogy nem terveznek közös gyereket, mindkettőjüknek van már egy-egy kislánya, akiknek minden támogatást igyekeznek megadni. Mindössze egyetlen dologra vágynak: utazgatni szeretnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top