nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva akkor és most

Akkor és most: régen ismertségre vágyott, ma már jegygyűrűt és nyugalmat szeretne Horváth Éva

Horváth Éva fejére 25 évvel ezelőtt került fel a korona, azóta is folyamatos szereplője a magyar médiának.

Horváth Éva 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary nevű szépségversenyt, amely akkoriban Fásy Ádám tulajdonában állt. A modell több rangos megmérettetésen is elindult utána, mindenhol jól szerepelt: színpadra lépett a világversenyen, majd 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet választást. Azon szépségkirálynők közé tartozik, akik megmaradtak a médiában, mióta felkerült a fejére korona, gyakorlatilag folyamatos szereplője a különböző műsoroknak és a bulvárnak. 

1999-ben szerepelt a CKM címlapján, 2000-ben és 2004-ben az FHM-ben, sőt, 2001-ben és 2011-ben a Playboyban is. Utóbbiról így nyilatkozott akkoriban: „Nem hiszem, hogy lesz harmadik, de ha 42 évesen ismét felkérnek és úgy ítélem meg, hogy az még vállalható, akkor esetleg elgondolkodom rajta. Most is tíz évnek kellett eltelnie, hogy újra érezzem magamban, hogy minden összevág. Nagyon sokat dolgoztam a testemen, így abszolút elégedett vagyok a végeredménnyel” – mondta a modell.

horváth éva
Megnézem
Összes kép (6)

Horváth Éva élete pár évvel ezelőtt nagyot változott, ugyanis megismerte a párját, 2017-ben pedig megszületett első gyermeke, Kristóf, aki éppen anyák napján jött világra. Bár akkor azt mondta, teljes az életük, 2020-ban kiderült, hogy ismét babát vár: második kisfia az Alex nevet kapta. Hosszas gondolkozás után tavaly év elején úgy döntöttek, hogy kiköltöznek Balira, bár ekkor még nem tudták, hogy pontosan mennyi ideig maradnak a paradicsomi környezetben. 

„Nem volt hirtelen döntés, mert már egy ideje nézegettük, hogy Indonézián belül hova költözzünk. Sokszor jártunk már Balin korábban és imádjuk. De a legtöbbször olyan helyre mentünk, ami a dzsungelben van, oda viszont nem szívesen költöztünk volna. Kristófot tartottuk szem előtt, szerettünk volna egy jó óvodát neki, és arra törekedtünk, hogy mindenképpen tengerparti helyen legyen az otthonunk, hogy tudjon szörfözni tanulni. Azért utaztunk el ilyen hirtelen, mert féltünk attól, hogyha tovább várunk, nem fognak beengedni minket Balira, mert vannak olyan országok, amik már tiltólistán vannak és onnan nem fogadnak be senkit” – nyilatkozta akkor a kétgyermekes modell.

Horváth Éva

Fotó: Nagy Zoltán

Míg régen gyakorlatilag nem volt olyan sztáros esemény, ahol ne lehetett volna vele találkozni, mára teljesen megváltozott az élete. Lenyugodott és a családjának él. Erre pedig a legjobb bizonyíték a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adása, ahol a nagyobbik fiával szerepelt. Mint kiderült, régóta vágyik egy jegygyűrűre, ezt pedig Kristóf is tudta. 

„Gondolom, arra gondol, hogy apukája vegyen el engem feleségül, de őt ez annyira nem izgatja. Egyébként majd most, hogyha nézi az apja, akkor mondom neki, hogy… Egy gyűrűre mindig vágyik egy nő, nem? Szép nagy legyen. Ha Kristóf nem is hallhatta, Apa úrnak azért ez jusson el a tudatáig” – részletezte a műsorban Horváth Éva, majd az is felmerült benne, hogy már megvan a gyűrű, hiszen a kisfiának sosem hangoztatta, hogy ez a vágya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top