nlc.hu
Sztárok

Fotón Klausmann Viktor 3 hónapos kisfia

Címlapon mutatta meg 3 hónapos kisfiát Klausmann Viktor, 56 évesen lett újra apa az extévés

Exkluzív babafotók a kis Árminról.

Mint arról beszámoltunk, 56 évesen lett háromszoros apa Klausmann Viktor. A Szerencsekerék egykori házigazdájának tavaly októberben született meg a harmadik gyermeke, Ármin, akit most címlapon is megmutatott. A Meglepetés magazin legfrissebb számának nyitóoldalán a párjával és a legkisebb gyermekével pózol Klausmann Viktor, a magazinban pedig további exkluzív babafotókat is mutatott a csöppségről. A büszke apuka amúgy aktívan részt vesz a kisgyerek körüli teendőkben, többek között ő fürdeti és pelenkázza a kis Ármint.

Meglepetés - címlap

„Nikivel 8 éve ismerjük egymást. Adott nekem jeleket, hogy ő azért nem engedné el ezt a dolgot. Azt mondtuk, legyen baba, ez még belefér korban nekem is. (…) 13 éve éltem át ezt utoljára. Későn kezdtem az apaságot, de úgy érzem, a végére belejöttem. Semmi más nem jelent annyi energiát egy ember életében, mint egy gyerek. Úgy éreztem, ez egy olyan adrenalinlöketet ad, amit szeretnék még megkapni az élettől” – nyilatkozta még a babavárás alatt, tavaly nyáron Klausmann Viktor.

Klausmann Viktor

Klausmann Viktor 56 évesen lett háromszoros apa – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az egykori tévésnek egyébként már van két nagyobb gyermeke: Dominik 16 éves, Tamara pedig 13 éves. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top