nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila lánya tud az apja börtönéveiről

Ambrus Attila rossz lányokhoz vinné majd a fiát, hogy férfivá váljon

A kislánya, Anna már óvodáskorú, és az édesapja tisztában van azzal, hogy amikor majd megjelenik egy szülői értekezleten, sokan fel fogják ismerni, ezért erre szeretné felkészíteni a lányát, akivel most a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban vendégeskedett.

A kétgyerekes keramikus kislánya, Anna kis híján négy éve született, és azóta egy kisfiúval is bővült a család. A TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorát az egykori Viszkis azért vállalta el, mert a lánya nagyon szeretett volna szerepelni a tévében, és az apja elmondása szerint nem is kellett csalódnia, a felvétel jó élmény volt. Ambrus Attila elmondta, hogy már hozzákezdett a lánya felvilágosításának, hiszen tudnia kell, hogy az apját miért ismerik az emberek, miért szerepel annyit a médiában – írja a Blikk.

Ambrus Attila

Ambrus Attila az esztergomi otthonában (Fotó: Révai Sára)

Persze egyelőre a saját szintjén adagolja ezt neki, azt például már tudja Anna, hogy az apukája nem volt épp jófiú, ahogy azt is, hogy ült a börtönben, mert… fütyült a templomban. Ambrus tudja, hogy előbb-utóbb sort kell majd kerítenie ezzel kapcsolatban egy nagy beszélgetésre. Mivel tudja, hogy milyen spártai szigorban, rettegve felnőni, ezért ő édesapaként nagyon engedékeny, ami nem könnyű, mert a lánya elég öntörvényű, és már a kis Magoron is látja, hogy akaratos kisfiú lesz.

Az már biztos, hogy ha kamasz lesz, és látom rajta, hogy érdeklődik a hölgyek iránt, elviszem egy olyan helyre, ahol rossz lányok vannak, akik átsegítik a férfivá váláson, és ott megtanítják neki, hogyan kell bánni a nőkkel. Sok kultúrában ez a felnőtt létbe való beavatás fontos része

– nyilatkozta. Nagy felelősségnek érzi, hogy 54 évesen még egy gyereket vállalt, pedig nem tervezték őt, sőt nem is sejtették, hogy megfoganhat természetes úton, hiszen a kislányuk is lombikprogram útján született. Eleinte nem is akarta, de most már örül, hogy a felesége hatására bevállalták, bár kissé aggódik amiatt, meddig tud majd mellette lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top