nlc.hu
Sztárok

Sági Szilárdék az esküvőről

Sági Szilárd párja a házasságról: „Most már ne vegyen el!”

Kiderült, a szakács-műsorvezető miért nem házasodott össze a párjával.

Sági Szilárd az ikerfiaival együtt szerepelt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adásában. A TV2 gasztrokibicének a gyerkőcei a műsorban kendőzetlen őszinteséggel árulták el, milyen kapcsolatban is állnak a szüleik.

Sági Szilárd,

Sági Szilárd és párja, Szilvi – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

A 8 éves Szilárd és Szabolcs kimondták: „Együtt élnek, de apa nem vette el anyát. (…) Anya nem szeretné, hogy apa elvegye őt”.

E kijelentés kapcsán Ördög Nóra Sági Szilárdnak szegezte a kérdést a stúdióban: Lesz házasság?

„Egyébként te szeretnéd elvenni anyát? Csak anya nem szeretné?” – kérdezett rá a műsorvezető, mire a Hal a tortán egykori sztárja a következőket válaszolta: „Évekig nagyon jól elvoltunk így, de most már egyébként teljesen jogosan – nem véletlenül mondta ezt Szilcsi (Szilárd, az egyik kisfia – szerk.) – egy idő óta azt mondta anya: »Most már ne is próbálkozzak!«”

Sági Szilárd kedvese, a közönség soraiban ülő Soós Szilvia is megszólalt ezzel kapcsolatban. „Egy időcsapdába kerültünk. Amíg én szerettem volna, addig nem vett el feleségül. Most már ne vegyen el!” – jelentette ki Szilvi, majd nevetve hozzátette: a gyémántgyűrűt azért elfogadná, ha egyik nap azzal állítana haza a párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top